ԱՄՆ-ի՝ 100 Հազար եւ Աւելի Բնակիչ Ունեցող Քաղաքներու Ցանկ

Jump to navigation Jump to search
հայերէն անուանում Բնօրինակ անուանում Նահանգ Բնակչութիւն
(2013)
Բնակչութիւն
(2005)
Ակլոմերացիա
1 Նիւ Յորք New York Նիւ Յորք 8 405 837 8 143 197 23 984 225
2 Լոս Անճելես Los Angeles Քալիֆոռնիա 3 884 307 3 844 829 18 351 929
3 Չիգակօ Chicago Իլինոյս 2 718 782 2 842 518 9 826 745
4 Հիւսթոն Houston Դեքսաս 2 195 914 2 016 582 6 313 158
5 Ֆիլատելֆիա Philadelphia Պենսիլուանիա 1 553 165 1 463 281 7 146 706
6 Ֆինիքս Phoenix Արիզոնա 1 513 367 1 461 575 4 398 762
7 Սան Անթոնիո San Antonio Դեքսաս 1 409 019 1 256 509 2 277 550
8 Սան Տիէկօ San Diego Քալիֆորնիա 1 345 895 1 307 402 6 354 887
9 Տալլաս Dallas Դեքսաս 1 197 816 1 255 540 6 810 913
10 Սան Ժոզէ San Jose Քալիֆորնիա 1 000 536 912 332 8 469 854
11 Օստին (Դեքսաս) Austin Դեքսաս 885 400 886 671 1 883 051
12 Ինտիանաբոլիս Indianapolis Ինտիանա 843 393 739 426 2 266 569
13 Ջեքսոնուիլ (Ֆլորիտա) Jacksonville Ֆլորիտա 842 583 782 623 1 502 515
14 Սան Ֆրանսիսքո San Francisco Քալիֆորնիա 837 442 784 118 4 516 276
15 Գոլումպուս Columbus Օհայո 822 553 690 252 2 370 839
16 Շառլոթ (Հիւսիսային Գարոլինա) Charlotte Հիւսիսային Գարոլինա 792 862 730 657
17 Ֆորտ-Ուերտ Fort Worth Դեքսաս 792 727 624 067
18 Տեթրոյթ Detroit Միչիգան 681 090 610 949
19 Էլ Բասո El Paso Դեքսաս 674 433 672 277
20 Մեմֆիս Memphis Թենեսի 653 450 635 815
21 Սիէթլ Seattle Ուաշինկթոն 646 660 598 590 3 552 157
22 Տենուեր Denver Կոլորատո 649 495 559 034
23 Ուաշինգթոն Washington Գոլումպիա շրջան 658 893 578 887
24 Պոսթոն Boston Մասսաչուսեթս 645 966 557 917
25 Նաշուիլ Nashville Տենեսի 626 681 573 911
26 Պալթիմոր Baltimore Մերիլենդ 622 104 549 110
27 Օքլահոմա Սիթի Oklahoma City Օքլահոմա 610 613 550 521
28 Լուիսուիլ Louisville Կենտուկի 609 893 545 147
29 Փորտլենտ (Օրեգոն) Portland Օրեգոն 609 456 533 427
30 Լաս Վեկաս Las Vegas Նեւադա 603 337 556 429
31 Միլուոկի Milwaukee Վիսկոնսին 599 164 531 324
32 Ալպուքերքէ Albuquerque Նիւ Մեքսիքօ 556 495 515 526
33 Թուսոն Tucson Արիզոնա 526 116 470 688
34 Ֆրեզնո (Քալիֆորնիա) Fresno Քալիֆորնիա 509 924 494 236
35 Սագրամենթօ Sacramento Քալիֆորնիա 479 686 461 116
36 Լոնկ Պիչ Long Beach Քալիֆորնիա 469 428 456 441
37 Քանզաս Սիթի Kansas City Միսսուրի 467 007 474 014
38 Մեսա Mesa Արիզոնա 457 587 442 780
39 Վերժինիա Պիչ Virginia Beach Վերժինիա 448 479 444 965
40 Աթլանթա Atlanta Ճորճիա 447 841 414 521
41 Գոլորատօ Սպրինգս Colorado Springs Գոլորատօ 439 886 452 208
42 Օմահա Omaha Նեբրասկա 434 353 438 415
43 Ռոլի Raleigh Հիւսիսային Գարոլինա 431 746 386 417
44 Մայամի Miami Ֆլորիտա 417 650 395 274
45 Օքլենտ (Քալիֆորնիա) Oakland Քալիֆորնիա 406 253 341 530
46 Միննեաբոլիս Minneapolis Մինեսոտա 400 070 382 457
47 Թալսա Tulsa Օկլահոմա 398 181 372 811
48 Գլիւլենտ Cleveland Օհայո 390 113 369 815
49 Ուիչիդա Wichita Կանզաս 386 552 377 379
50 Արլինկթոն Arlington Դեքսաս 379 577 362 805
51 Նոր Օռլեան New Orleans Լուիզիանա 378 715 354 865
52 Պէյքերսֆիլտ Bakersfield Քալիֆորնիա 363 630 344 362
53 Դամպա Tampa Ֆլորիտա 352 957 325 989
54 Հոնոլուլու Honolulu Հաուայի 347 884 340 368
55 Օրորա Aurora Կոլորատօ 345 803 331 804
56 Անահայմ Anaheim Քալիֆորնիա 345 012 308 728
57 Սանդա Անա Santa Ana Քալիֆորնիա 334 227 295 536
58 Սենթ Լուիս St. Loius (Saint Louis) Միսսուրի 318 416 297 235
59 Ռիւերսայտ Riverside Քալիֆորնիա 316 619 454 863
60 Գորբուս Գրիսդի Corpus Christi Դեքսաս 316 381 316 718
61 Լեքսինկդոն Lexingtone Կենտուկի 308 428 290 086
62 Բիդսպուրկ Pittsburgh Պենսիլուանիա 305 841 301 285
63 Անքորէճ Anchorage Ալյասկա 300 950 286 926
64 Սդոքթոն Stockton Քալիֆորնիա 298 118 283 474
65 Ցինցինադի Cincinnati Օհայո 297 715 268 080
66 Սեյնթ Փոլ St. Paul (Saint Paul) Մինեսոտա 294 873 275 150
67 Թոլետօ Toledo Օհայո 282 313 275 043
68 Գրինսպորո Greensboro Հիւսիսային Գարոլինա 279 639 280 666
69 Նիւարք Newark Նիւ Ճերսի 278 427 279 745
70 Պլէյնօ Plano Դեքսաս 274 409 250 096
71 Հենտերսոն Henderson Նեւադա 270 811 232 146
72 Լինքոլն Lincoln Նեբրասկա 268 738 239 213
73 Պուֆֆալօ Buffalo Նիւ Յորք 258 959 223 341
74 Ճերսի Սիթի Jersey City Նիւ Ջերսի 257 342 239 435
75 Չուլա Վիսդա Chula Vista Քալիֆորնիա 256 780 231 962
76 Ֆորթ Ուէյն Fort Wayne Ինտիանա 256 496 234 939
77 Օռլանտօ Orlando Ֆլորիտա 255 483 249 079
78 Սենթ Բիդերսպերկ St. Petersburg Ֆլորիտա 249 688 239 614
79 Չանտլեր Chandler Արիզոնա 249 146 226 013
80 Լարետօ Laredo Դեքսաս 248 142 231 954
81 Նորֆոլք Norfolk Վերժինիա 246 139 221 551
82 Տարհեմ Durham Հիւսիսային Գարոլինա 245 475 213 223
83 Մատիսոն Madison Վիսկոնսին 243 334 231 483
84 Լապպոք Lubbock Դեքսաս 239 538 222 064
85 Իրուայն Irvine Քալիֆորնիա 236 716 204 845
86 Ուինսթոն Սեյլեմ Winston-Salem Հիւսիսային Գարոլինա 236 441 208 754
87 Կլենտել Glendale Արիզոնա 234 632 209 737
88 Կարլենտ Garland Դեքսաս 234 566 218 968
89 Հայալիա Hialeah Ֆլորիտա 233 394
90 Ռինո Reno Նեւադա 218 577
91 Չեսաբիք Chesapeak Վերժինիա 230 571
92 Կիլպերթ Gilbert Արիզոնա 229 972
93 Բաթոն Ռուժ Baton Rouge Լուիզիանա 229 426
94 Իրուինկ Irving Դեքսաս 228 653
95 Սքոթստէյլ Scottsdale Արիզոնա 226 918
96 Նորթ Լաս Վեկաս North Las Vegas Նեւադա 226 877
97 Ֆրիմոնթ Fremont Քալիֆորնիա 224 922
98 Պոյսէ Boise Այտահո 214 237
99 Ռիչմոնտ Richmond Վերժինիա 214 114
100 Սան Պեռնարտինո San Bernardino Քալիֆորնիա 213 708
101 Պիրմինկհեմ Birmingham Ալաբամա 212 113
102 Սբոքան Spokane Ուաշինկթոն 210 721
103 Ռոչեսթեր Rochester Նիւ Յորք 210 358
104 Տէ Մոյն Des Moines Աիովա 207 510
105 Մոտեսթօ Modesto Քալիֆորնիա 204 933
106 Ֆեյեթուիլ Fayetville Հիւսիսային Գարոլինա 204 408
107 Տակոմա Tacoma Ուաշինկթոն 203 446
108 Օքսնարտ Oxnard Քալիֆորնիա 203 007
109 Ֆոնդանա Fontana Քալիֆորնիա 203 003
110 Գոլամպուս Columbus Ճորճիա 202 824
111 Մոնդկոմերի Montgomery Ալաբամա 201 332
112 Մորեօ Վալի Moreno Valley Քալիֆորնիա 201 175
113 Շրիւբորդ Shreveport Լուիզիանա 200 327
114 Օրորա Aurora Իլինոյս 199 963
115 Յոնքերս Yonkers Նիւ Յորք 192 620
116 Աքրոն Akron Օհայո 198 100
117 Հանդինկդոն Պիչ Huntington Beach Քալիֆորնիա 197 575
118 Լիթլ Ռոք Little Rock Արկանզաս 197 357
119 Օգաստա Augusta Ճորճիա 197 350
120 Ամարիլլո Amarillo Դեքսաս 196 429
121 Կլենտէլ Glendale Քալիֆորնիա 196 021
122 Մոպիլ Mobile Ալաբամա 194 899
123 Կրանտ Ռաբիտս Grand Rapids Միչիգան 192 294
124 Սոլթ Լէյք Սիթի Salt Lake City իւտա 191 180
125 Թալահասի Tallahass+ee Ֆլորիտա 186 411
126 Հանթսուիլ Huntsville Ալաբամա 186 254
127 Կրանտ Բրէյրի Grand Prairie Դեքսաս 183 372
128 Նոքսուիլ Knoxville Թեննեսի 183 270
129 Ուուսթեր Worcester Մասսաչուսեթս 182 544
130 Նիւպորդ Նիւզ Newport News Վերժինիա 182 020
131 Պրաունսուիլ Brownsville Դեքսաս 181 860
132 Օվերլանտ Բարք Overland Park Կանզաս 181 260
133 Սանթա Գլարիդա Santa Clarita Քալիֆորնիա 179 590
134 Փրովիտենս Providence Ռոտ Այլենտ 177 994
135 Կարտեն Կրով Garden Grove Քալիֆորնիա 175 140
136 Չատանուկա Chattanooga Տեննեսի 173 366
137 Օուշենսայտ Oceanside Քալիֆորնիա 172 794
138 Ճեքսոն Jackson Միսիսիփի 172 638
139 Ֆորթ Լոտերտէյլ Fort Lauderdale Ֆլորիտա 172 389
140 Սանտա Ռոզա Santa Rosa Քալիֆորնիա 171 990
141 Ռանչո Գուգամոնկա Rancho Cucamonga Քալիֆորնիա 171 386
142 Փորթ Սենթ Լիւսի Port St. Lucie Ֆլորիտա 171 016
143 Դեմբէ Tempe Արիզոնա 168 228
144 Օնթերիօ Ontario Քալիֆորնիա 167 500
145 Վանգուվեր Vancouver Ուաշինգթոն 167 405
146 Քեյփ Գորալ Cape Coral Ֆլորիտա 165 831
147 Սու Ֆոլզ Souix Falls Հիւսիսային Դակոտա 164 676
148 Սփրինկֆիլտ Springfield Միսսուրի 164 122
149 Փեորիա Peoria Արիզոնա 162 592
150 Փեմպրոք Փայնս Pembroke Pines Ֆլորիտա 162 329
151 Էլք Կրով Elk Grove Քալիֆորնիա 161 007
152 Սալեմ Salem Օրեգոն 160 614
153 Լանգասթեր Lancaster Քալիֆորնիա 159 523
154 Գորոնա Corona Քալիֆորնիա 159 503
155 իւճին Eugene Օրեգոն 159 190
156 Բալմտէյլ Palmdale Քալիֆորնիա 157 161
157 Սալինաս Salinas Քալիֆորնիա 155 662
158 Սփրինկֆիլտ Sprinfield Մասսաչուսեթս 153 703
159 Փասատինա Pasadena Դեքսաս 152 735
160 Ֆորթ Գոլինս Fort Collins Կոլորատօ 152 061
161 Հեյուարտ Hayward Քալիֆորնիա 151 574
162 Փփոմոնա Pomona Քալիֆորնիա 151 348
163 Քերի Cary Հիւսիսային Գարոլինա 151 088
164 Ռոքֆորտ Rockford Իլինոյս 150 251
165 Ալեքսանտրիա Alexandria Վերժինիա 148 892
166 Էսգոնտիտօ Escondido Քալիֆորնիա 148 738
167 Մաք Քիննի McKinney Դեքսաս 148 559
168 Քանզաս Սիթի Kansas City Քանզաս 148 483
169 ճոլիետ Illinois Իլինոյս 147 806
170 Սաննիւէյլ Sunnyvale Քալիֆորնիա 147 559
171 Դորրանս Torrance Քալիֆորնիա 147 478
172 Պրիճբորդ Bridgeport Գոնեգդիքուտ 147 216
173 Լեյկուուտ Lakewood Կոլորատօ 147 214
174 Հոլիուուտ Hollywood Ֆլորիտա 146 526
175 Փադերսոն Paterson Նիւ Ճերսի 145 948
176 Նեյպերուիլ Naperville Իլինոյս 144 864
177 Սիրագիւս Syracuse Նիւ Յորք 144 669
178 Մեսքիդ Mesquite Դեքսաս 143 484
179 Տեյդոն Dayton Օհայո 143 355
180 Սաւանա Savannah Ճորճիա 142 772
181 Գլարգսուիլ Clarcksville Թենեսի 142 357
182 Օրանժ Orange Քալիֆորնիա 139 969
183 Փասատենա Pasadena Քալիֆորնիա 139 731
184 Ֆուլլերթոն Fullerton Քալիֆորնիա 138 981
185 Քիլլին Kelleen Դեքսաս 137 147
186 Ֆրիսգօ Frisco Դեքսաս 136 791
187 Հեմփթոն Hampton Վերժինիա 136 699
188 Մաք Ալեն McAllen Դեքսաս 136 639
189 Ուորեն Warren Միչիգան 134 873
190 Պելւիւ Bellevue Ուաշինգտոն 133 992
191 Ուեսթ Վալի Սիթի West Valley City իւտա 133 579
192 Գոլումպիա Columbia Հիւսիսային Գարոլինա 133 358
193 Օլաֆ Olathe Կանզաս 131 885
194 Կաղապար:Iw Sterling Heights Միչիգան 131 224
195 Նիւ Հեյուան New Haven Գոնեգտիքուտ 130 660
196 Միրամար Miramar Ֆլորիտա 130 288
197 Ուէյքօ Waco իւտա 129 030
198 Թաուզենտ Օքս Thousand-Oaks Քալիֆորնիա 128 731
199 Սիտար Ռեփիտս Sedar Rapids Այովա 128 429
200 Չարլսթոն Charleston Հիւսիսային Գարոլինա 127 999
201 Վիսալիա Visalia Քալիֆորնիա 127 763
202 Դոբիքա Topeka Կանզաս 127 679
203 Էլիզապէթ Visalia Քալիֆորնիա 127 558
204 Կէյնսուիլ Gainesville Ֆլորիտա 127 488
205 Դորնդոն Thornton Կոլորտօ 127 359
206 Ռոզուիլ Roseville Քալիֆորնիա 127 035
207 Գառոլդոն Carrollton Դեքսաս 126 700
208 Գորալ Սփրինկզ Coral Springs Ֆլորիտա 126 604
209 Սթեմֆորտ Stamford Գոնեգդիքուտ 126 456
210 Սիմի Վելլի Simi Valley Քալիֆորնիա 126 181
211 Գոնգորտ Concord Քալիֆորնիա 125 880
212 Հարթֆորտ Hartford Գոնեգդիքուտ 125 017
213 Քենթ Kent Ուաշինկթոն 124 435
214 Լաֆեյէթ Lafayette Լուիզիանա 124 276
215 Միտլենտ Midland Դեքսաս 123 933
216 Սիւրփրայզ Surprise Արիզոնա 123 546
217 Տենդոն Denton Դեքսաս 123 099
218 Վիկտորուիլ Victorville Քալիֆորնիա 121 096
219 Էվանսուիլ Evansville Ինտիանա 120 310
220 Սանթա Գլարա Santa Clara Քալիֆորնիա 120 245
221 Ապիլին Abilene Դեքսաս 120 099
222 Աթենս Athens Ճորճիա 119 980
223 Վալիէհո Vallejo Քալիֆորնիա 118 837
224 Ալենթաուն Allentown Փենսիլվանիա 118 577
225 Նորման Norman Օկլահոմա 118 197
226 Պոմոնթ Beaumont Դեքսաս 117 796
227 Ինտիփենտենս Independence Միսսուրի 117 240
228 Միորֆրիսպորօ Murfreesboro Թենեսի 117 044
229 Էնն Արպոր Ann Arbor Միչիգան 117 025
230 Սփրինկֆիլտ Springfield Իլինոյս 117 006
231 Պերքլի Berkeley Քալիֆորնիա 116 768
232 Փեորիա Peoria Իլինոյս 116 513
233 Փրովո Provo իւտա 116 288
234 Էլ Մոնթէ El Monte Քալիֆորնիա 115 708
235 Գոլումպիա Columbia Միսսուրի 115 276
236 Լանսինկ Lansing Միչիգան 113 972
237 Ֆարկօ Fargo Հիւսիսային Դակոտա 113 658
238 Տաունի Downey Քալիֆորնիա 113 242
239 Գոսթա Մեսա Costa Mesa Քալիֆորնիա 112 174
240 Ուիլմինկթոն Wilmington Հիւսիսային Գարոլինա 112 067
241 Արուատա Arvada Կոլորատօ 111 707
242 Ինկլուուտ Inglewood Քալիֆորնիա 111 542
243 Կաղապար:Iw Miami Gardens Ֆլորիտա 111 378
244 Գարլսպատ Carlsbad Քալիֆորնիա 110 972
245 Վեսթմինսթուր Westminster Կոլորատօ 110 945
246 Ռոչեսթըր Rochester Մինեսոթա 110 742
247 Օտեսա Odessa Դեքսաս 110 720
248 Մանչեսթըր Manchester Նիւ Հեմփշիր 110 378
249 Էլկին Elgin Իլինոյս 110 145
250 Ուեսթ Ջորտան West Jordan իւտա 110 077
251 Ռաունտ Ռոք Round Rock Դեքսաս 109 821
252 Գլիրուոդեր Clearwater Ֆլորիտա 109 703
253 Ուոթերպերի Waterbury Գոնեգդիքուտ 109 676
254 Կրեշամ Gresham Օրեգոն 109 397
255 Ֆէյրֆիլտ Fairfield Քալիֆորնիա 109 320
256 Պիլինկզ Billings Մոնթանա 109 059
257 Լոուէլ Lowell Մասաչուսեթս 108 861
258 Վենդուրա Ventura Քալիֆորնիա 108 817
259 Փուեպլօ Pueblo Կոլորադո 108 249
260 Հայ Փոյնթ High Point Հիւսիսային Գարոլինա 107 741
261 Կաղապար:Iw West Covina Քալիֆորնիա 107 740
262 Կաղապար:Iw Richmond Քալիֆորնիա 107 571
263 Մուրիեդա Murrieta Քալիֆորնիա 107 479
264 Քեմպրիճ Cambridge Մասաչուսեթս 107 289
265 Կաղապար:Iw Antioch Քալիֆորնիա 107 100
266 Դեմեգուլա Temecula Քալիֆորնիա 106 780
267 Նորուոլք Norwalk Քալիֆորնիա 106 589
268 Սենդենիալ Centennial Կոլորադո 106 114
269 Էվերէդ Everett Ուաշինկթոն 105 370
270 Փալմ Պէյ Palm Bay Ֆլորիտա 104 898
271 Ուիչիդա Ֆոլզ Whichita Falls Դեքսաս 104 898
272 Կրին Պէյ Green Bay Վիսկոնսին 104 779
273 Կաղապար:Iw Daly City Քալիֆորնիա 104 739
274 Պըրպանք Burbank Քալիֆորնիա 104 709
275 Ռիչարտսոն Richardson Դեքսաս 104 475
276 Փոմփանօ Պիչ Pompano Beach Ֆլորիտա 104 410
277 Նորթ Չարլսթոն North Charlestone Հարաւային Գարոլինա 104 054
278 Պրոքեն Արոու Broken Arrow Օկլահոմա 103 500
279 Պուլտեր Boulder Կոլորադո 103 166
280 Ուեսթ Փալմ Պիչ West Palm Beach Ֆլորիտա 102 436
281 Կաղապար:Iw Santa Maria Քալիֆորնիա 102 216
282 Կաղապար:Iw El Cajon Քալիֆորնիա 102 211
283 Տաւենբորդ Davenport Այովա 102 157
284 Կաղապար:Iw Rialto Քալիֆորնիա 101 910
285 Էտիսոն Edison Նիւ Ճերսի 101 450
286 Լաս Գրուսէս Las Cruces Նիւ Մեքսիքօ 101 324
287 Սան Մաթէօ San Mateo Քալիֆորնիա 101 128
288 Լիւիսուիլ Lewisville Դեքսաս 101 074
289 Սաութ Պենտ South Bend Ինտիանա 100 886
290 Լեյքլենտ Lakeland Ֆլորիտա 100 710
291 Էրի Erie Փենսիլուանիա 100 671
292 Ուուտպրիճ Woodbridge Նիւ Ջերսի 100 574
293 Թայլեր Tyler Դեքսաս 100 223
294 Փիրլենտ Pearland Դեքսաս 100 065
295 Քոլէճ Սթեյշեն College Station Դեքսաս 100 050

Բովանդակութիւն

Ցանկ Ըստ Նահանգներու[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Այտահօ (Idaho)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Այոուա(Iowa)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Ալաբամա (Ալաբամա)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Ալյասքա (Alaska)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Արիզոնա (Arizona)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Արքանզաս (Arkansas)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Ուաշինգթոն (Washington)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Վիրժինիա[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Ուիսգոնսին (Wisconsin)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Հաուայի (Hawaii)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Ճորճիա (Georgia)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Իլինոյս(Illinois)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Ինտիանա (Indiana)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Գալիֆորնիա (California)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Քանզաս (Kansas)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Քենդուքի (Kentucky)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Գոլորատօ (Colorado)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Գոնեգդիքուտ(Connecticut)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Լուիզիանա (Louisiana)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Մերիլենտ(Maryland)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Մասաչուսեթս(Massachusetts)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Մինեսոթա (Minnesota)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Միսիսիփի (Mississippi)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Միսուրի (Missouri)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Միչիկան (Michigan)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Մոնթանա[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Նեպրասքա (Nebraska)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Նեւատա (Nevada)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Նիւ Ճերսի (New Jersey)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Նիւ Յորք (New York)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Նիւ Մեքսիքօ (New Mexico)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Նիւ Հեմփշիր[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Օհայօ (Ohio)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Օքլահոմա (Oklahoma)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Օրեկոն (Oregon)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Փենսիլուանիա (Pennsylvania)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Ռոտ Այլենտ (Rhode Island)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Հիւսիսային Գարոլինա (North Carolina)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Թենեսի (Tennessee)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Դեքսաս (Texas)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Հարաւային Տաքոդա (South Dakota)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Հարաւային Գարոլինա (South Carolina)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

իւդահ (Utah)[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Նահանգներ, որոնց մէջ չկան 100 հազարէն աւելի բնակչութիւն ունեցող քաղաքներ[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Կատեգորիա:Ցանկեր:ԱՄՆ