Միլան ՖԱ-ի Ֆութպոլիստներու ցանկ (100 եւ աւելի խաղեր)

Jump to navigation Jump to search

Միլան ֆութպոլային ակումբին մէջ 100 եւ աւելի խաղերու մասնակցած ֆութպոլիստներու ցուցակն է, որ կ՛ընդգրկէ մօտ 150 հոգի։ Ամենաշատ խաղերու մասնակցած ֆութպոլիստը Փաոլո Մալֆինին է. 25 շրջաններու ընթացքին՝ 902 խաղ։ Աւելի քան 500 խաղերու մասնակցած է Ֆրանքո Պարեզին (719), Ալեքսանտրո Կոստակուրտան (663), Ճաննի Ռիւերան (658) եւ Մաուրո Տասսոտտին (583)։

Փաոլո Մալտինին Միլանի կազմին մէջ ամենաշատ խաղերու մասնակցած է

Կուննար Նորտալ հարուածած է ամենաշատ գնդակները Միլանի կազմին մէջ. 268 խաղերու ընթացքին 221 գնդակ։ Ընդ որմէ ան միակն է ակումբի կազմին մէջ, որ հարուածած է 200-էն աւելի գնդակներ։

Ֆութպոլիստներու ցանկ[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Թարմացուած է օգոստոս 31-ին, 2014։

Միլանի կազմին մէջ 100 եւ աւելի խաղեր մասնակցած ֆութպոլիստներու ցանկ
Անուն Ազգութիւն Դիրք Գործի ասպարէզը Միլանի մէջ Խաղ Կոլ Յղում
Ալեքսանտրո Սկարիոնի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ԿՊ 1909–1915,
1916–1921
118 2 [1]
Չեզարի Լովատի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ԿՊ 1911–1915,
1916–1922
101 6 [2]
Ֆրանչեսքո Սոլդերա  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ԿՊ 1914–1924 108 9 [3]
Բետրո Բրոնզինի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ԿՊ 1919–1926 139 5 [4]
Ջուզեպպէ Սանտագոստինո  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ՀՐ 1921–1932 236 106 [5]
Ալֆրետո Տէ Ֆրանչեսքինի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ԿՊ 1922–1929 104 0 [6]
Ալեքսանտրո Սկենոնի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ՊՇ 1924–1933 211 0 [7]
Լուչջի Պերուերզի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ՊՇ 1925–1926
1927–1940
341 0 [8]
Ֆրանչեսքո Պոմի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ՊՇ 1926–1933 224 1 [9]
Ջուզեպպէ Մարկի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ԿՊ 1926–1933 134 2 [10]
Ջուզեպպէ Տոռիանի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ՀՐ 1927–1935 206 34 [11]
Դարիո Կոմպիանի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ԴՊ 1927–1935 220 0 [12]
Բետրո Արկարի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ՀՐ 1930–1936 186 70 [13]
Ջուզեպպէ Բոնիցցոնի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ՊՇ 1931–1940 266 2 [14]
Ճովաննի Մորետտի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ՀՐ 1931–1939 223 68 [15]
Անթոնիո Բորտոլետտի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ԿՊ 1933–1940 225 1 [16]
Քարլո Ռիգոտտի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ԿՊ 1933–1937 124 0 [17]
Մարիո Զորզան  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ԴՊ 1935–1941 176 0 [18]
Ալտո Պոֆֆի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ՀՐ 1936–1943 187 131 [19]
Ջուզեպպէ Անտոնինի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1937–1944,
1945–1949
275 23 [20]
Էնրիքո Բոնիֆորտի  Իտալիա Իտալիա Կաղապար:ՊՇ 1939–1943 109 5 [21]
Ճաննի Տոպպան Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1940–1948 150 1 [22]
Ճովաննի Ռոզետտի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԴՊ 1941–1951 146 0 [23]
Անտրեա Բոնոմի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1942–1952 233 3 [24]
Օմերո Տոնյոն Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1945–1956 342 2 [25]
Էթթորէ Պուրիչելլի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1945–1949 116 57 [26]
Քառլո Աննովացցի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1945–1953 287 55 [27]
Ռիքքարտո Կարապելլեզէ Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1946–1949 106 52 [28]
Մարիո Ֆոգլիա Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1946–1951 127 0 [29]
Ռենցո Պուրինի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1948–1953 194 88 [30]
Կուննար Նորտալ Կաղապար:SWE Կաղապար:ՀՐ 1949–1956 268 221 [31]
Կուննար Կրեն Կաղապար:SWE Կաղապար:ԿՊ 1949–1953 137 38 [32]
Նիլս Լիդհոլմ Կաղապար:SWE Կաղապար:ԿՊ 1949–1961 394 89 [33]
Լորենցո Պուֆֆոն Կաղապար:ITA Կաղապար:ԴՊ 1950–1959 300 0 [34]
Արթուրո Սիլուեստրի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1950–1955 163 7 [35]
Ամլեթո Ֆրինյանի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1951–1956 142 29 [36]
Ֆրանչեսքո Զագատտի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1952–1962 252 2 [37]
Էրոս Պերալտո Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1952–1959 133 4 [38]
Ալֆիո Ֆոնտանա Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1953–1955,
1956–1960
170 7 [39]
Մարիո Պերգամասկի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1953–1958 151 4 [40]
Չեզարէ Մալտինի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1954–1966 412 3 [41]
Ժուան Ալպերթո Սկիաֆֆինո Կաղապար:URU / Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1954–1960 171 60 [42]
Քառլո Գալլի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1956–1961 128 57 [43]
ճովաննի Տրապատտոնի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1958–1971 351 6 [44]
Մարիո Տրեբբի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1958–1966 167 1 [45]
Ժոզէ Ալթաֆինի Կաղապար:BRA / Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1958–1965 246 161 [46]
Ճորճիո Գեցցի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԴՊ 1959–1965 144 0 [47]
Ամբրոճիո Պելագալլի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1960,
1961–1966
154 1 [48]
Մարիո Դավիդ Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1960–1965 140 8 [49]
Ճաննի Ռիւերա Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1960–1979 658 164 [50]
Ճովաննի Լոտեդդի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1962–1970 288 26 [51]
Պրունո Մորա Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1962–1969 148 33 [52]
Տարիո Բարլուցցի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԴՊ 1962–1967 102 0 [53]
Ճուլիանո Ֆորտունատո Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1962–1967 104 22 [54]
Ամարիլտո Կաղապար:BRA Կաղապար:ՀՐ 1963–1967 131 38 [55]
Նելլո Սանտին Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1963–1969 104 0 [56]
Քառլ-Հայնց Շնելլինգեր  Գերմանիա ԳՖՀ Կաղապար:ՊՇ 1965–1974 334 3 [57]
ԱնՃելո Սորմանի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1965–1970 180 65 [58]
Ռոպերթո Ռոզատո Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1966–1973 269 8 [59]
Պիերինո Պրատի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1966,
1967–1973
209 102 [60]
Անճելո Անկուիլլետտի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1966–1977 418 2 [61]
Ֆապիո Կուդիչինի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԴՊ 1967–1972 183 0 [62]
Ռոմեո Պենետտի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1970–1976 251 49 [63]
Ճորճիո Պիազիոլո Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1970–1977 215 17 [64]
Ճուլլիո Զիգոլի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1970–1974,
1975–1976
110 1 [65]
Ալպերթո Բիգոն Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1971–1980 329 90 [66]
Ջուզեպպէ Սաբադինի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1971–1978 244 17 [67]
Ալտո Մալտերա Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1972,
1973–1982
310 39 [68]
Լուչիանո Չիարուգի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1972–1976 155 60 [69]
Մաուրիցցիո Տուրոնէ Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1972–1978 191 2 [70]
Վալտեր Տէ Վեչչի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1974,
1978–1981
112 11 [71]
Էնրիքո Ալպերթոզի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԴՊ 1974–1980 233 0 [72]
Ալտո Բետ Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1974–1981 204 2 [73]
Էգիդիո Կալլոնի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1974–1978 143 54 [74]
Ֆուլուիո Կոլլովատի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1976–1982 198 8 [75]
Ճորճիո Մորինի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1976–1980 107 7 [76]
Ռուբեն Բուրիանի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1977–1982 180 14 [77]
Ռոպերթո Անտոնելլի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1977–1982 143 32 [78]
Ֆրանքո Բարեզի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1978–1997 719 33 [79]
Վալտեր Նովելլինո Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1978–1982 151 14 [80]
Ֆրանչեսքո Ռոմանո Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1979–1983 108 4 [81]
Սերժիո Բատտիստինի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1979–1985 201 37 [82]
Օտտորինո Պիոտտի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԴՊ 1980–1984 132 0 [83]
Մաուրո Տասսոտտի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1980–1997 583 10 [84]
Անտրեա Իկարդի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1981–1986 162 6 [85]
Ալպերիգո Էվանի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1981–1993 393 19 [86]
Վինիցիո Վերցա Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1982–1985 106 17 [87]
Ֆիլիփո Գալլի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1983–1996 325 4 [88]
Ագոստինո Տի Բարտոլոմեյ Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1984–1987 122 14 [89]
Բետրո Փաոլո Վիրդիս Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1984–1989 186 76 [90]
Ռեյ Վիլկինս Կաղապար:ENG Կաղապար:ԿՊ 1984–1987 105 3 [91]
Փաոլո Մալտինի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1985–2009 902 33 [92]
Ալեքսանտրո Կոստակուրտա Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1986,
1987–2007
663 3 [93]
Ռոպերթո Դոնադոնի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1986–1996,
1997–1999
390 23 [94]
Ճովաննի Գալլի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԴՊ 1986–1990 147 0 [95]
Դանիելե Մասսարո Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1986–1988,
1989–1995
306 70 [96]
Քառլո Անչելոտտի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1987–1992 160 11 [97]
Անճելո Կոլոմբո Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1987–1990 115 7 [98]
Ռուդ Գուլլիտ Կաղապար:NED Կաղապար:ԿՊ 1987–1993,
1994
171 56 [99]
Մարկո վան Բաստեն Կաղապար:NED Կաղապար:ՀՐ 1987–1993 201 124 [100]
Ֆրենք Ռայկարդ Կաղապար:NED Կաղապար:ԿՊ 1988–1993 201 26 [101]
Դեմետրիո Ալպերթինի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1989–1990,
1991–2002
406 28 [102]
Մարկո Սիմոնէ Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 1989–1997,
2001–2002
260 75 [103]
Սեբաստիանո Ռոսսի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԴՊ 1990–2002 330 0 [104]
Սթեֆանո Էրանիո Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1992–1997 140 12 [105]
Դեյան Սաւիչեւիչ Կաղապար:Country data Հարավսլավիա Հարավսլավիա Կաղապար:ԿՊ 1992–1998 144 34 [106]
Զուոնիմիր Պոպան Կաղապար:YUG / Կաղապար:CRO Կաղապար:ԿՊ 1992–2001 251 30 [107]
Քրիստիան Պանուչի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 1993–1997 134 12 [108]
Մարսել Դեսայի Կաղապար:FRA Կաղապար:ԿՊ 1993–1998 186 7 [109]
Ճորճ Վեա Կաղապար:LBR Կաղապար:ՀՐ 1995–1999 147 58 [110]
Մասսիմո Ամբրոզինի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1995–1997,
1998–2013
489 36 [111]
Լեոնարտո Կաղապար:BRA Կաղապար:ՀՐ 1997–2001,
2002–2003
124 30 [112]
Օլիւեր Բիրհոֆֆ Կաղապար:GER Կաղապար:ՀՐ 1998–2001 119 44 [113]
Թոմաս Հելուեգ Կաղապար:DEN Կաղապար:ՊՇ 1998–2003 147 2 [114]
Քրիստիան Աբբիատի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԴՊ 1999–2005,
2008–
361 0 [115]
Անտրեյ Շեւչենքո Կաղապար:UKR Կաղապար:ՀՐ 1999–2006,
2008–2009
322 175 [116]
Սերժինիո Կաղապար:BRA Կաղապար:ՊՇ 1999–2008 281 24 [117]
Ճեննարո Գատտուզո Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 1999–2012 468 11 [118]
Տիտա Կաղապար:BRA Կաղապար:ԴՊ 2000–2001,
2002–2010
302 0 [119]
Կախա Կալաձէ Կաղապար:GEO Կաղապար:ՊՇ 2001–2009 284 13 [120]
Քրիստիան Բրոկկի Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 2001–2005,
2006–2008
161 6 [121]
Ֆիլիփո Ինձագի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 2001–2012 300 126 [122]
Ռուի Կոշտա Կաղապար:POR Կաղապար:ԿՊ 2001–2006 192 11 [123]
Անտրեա Փիռլո Կաղապար:ITA Կաղապար:ԿՊ 2001–2011 401 41 [124]
Դարիո Շիմիչ Կաղապար:CRO Կաղապար:ՊՇ 2002–2008 129 1 [125]
Յոն Դահլ Թոմասսոն Կաղապար:DEN Կաղապար:ՀՐ 2002–2005 115 36 [126]
Ալեքսանտրո Նեստա Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 2002–2012 326 10 [127]
Կլարենս Զեեդորֆ Կաղապար:NED Կաղապար:ԿՊ 2002–2012 432 62 [128]
Կաֆու Կաղապար:BRA Կաղապար:ՊՇ 2003–2008 166 4 [129]
Քաքա Կաղապար:BRA Կաղապար:ԿՊ 2003–2009,
2013–2014
307 104 [130]
Ինյացիո Աբատէ Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 2003–2004,
2009–
177 1 [131]
Ալպերթո Ջիլարդինո Կաղապար:ITA Կաղապար:ՀՐ 2005–2008 132 44 [132]
Մարեկ Յանկուլովսկի Կաղապար:CZE Կաղապար:ՊՇ 2005–2011 158 5 [133]
Դանիելէ Պոներա Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 2006– 185 0 [134]
Ալեշանտեւ Բատո Կաղապար:BRA Կաղապար:ՀՐ 2008–2012 150 63 [135]
Մաթյո Ֆլամինի Կաղապար:FRA Կաղապար:ԿՊ 2008–2013 122 8 [136]
Ջանլուկա Ձամբրոտտա Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 2008–2012 107 2 [137]
Լուկա Անթոնինի Կաղապար:ITA Կաղապար:ՊՇ 2008–2013 111 1 [138]
Դիակո Սիլուա Կաղապար:BRA Կաղապար:ՊՇ 2009–2012 119 6 [139]
Քեւին-Փրինս Բոատենգ Կաղապար:GHA Կաղապար:ԿՊ 2010–2013 100 17 [140]
Ռոպինիո Կաղապար:BRA Կաղապար:ՀՐ 2010–2014 144 32 [141]
Ուրբի Էմանուելսոն Կաղապար:NED Կաղապար:ԿՊ 2011–2013,
2013–2014
106 5 [142]

Աղբիւրներ[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

Ծանօթագրութիւններ[Խմբագրել | Խմբագրել աղբիւրը]

  1. «Alessandro Scarioni»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  2. «Cesare Lovati»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  3. «Francesco Soldera»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  4. «Pietro Bronzini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  5. «Giuseppe Santagostino»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  6. «Alfredo De Franceschini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  7. «Alessandro Schienoni»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  8. «Luigi Perversi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  9. «Francesco Pomi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  10. «Giuseppe Marchi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  11. «Giuseppe Torriani»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  12. «Dario Compiani»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  13. «Pietro Arcari»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  14. «Giuseppe Bonizzoni»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  15. «Giovanni Moretti»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  16. «Antonio Bortoletti»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  17. «Carlo Rigotti»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  18. «Mario Zorzan»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  19. «Aldo Boffi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  20. «Giuseppe Antonini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  21. «Enrico Boniforti»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  22. «Gianni Toppan»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  23. «Giovanni Rossetti»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  24. «Andrea Bonomi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  25. «Omero Tognon»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  26. «Ettore Puricelli»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  27. «Carlo Annovazzi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  28. «Riccardo Carapellese»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  29. «Mario Foglia»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  30. «Renzo Burini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  31. «Gunnar Nordahl»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  32. «Gunnar Gren»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  33. «Nils Liedholm»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  34. «Lorenzo Buffon»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  35. «Arturo Silvestri»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  36. «Amleto Frignani»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  37. «Francesco Zagatti»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  38. «Eros Beraldo»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  39. «Alfio Fontana»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  40. «Mario Bergamaschi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  41. «Cesare Maldini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  42. «Juan Alberto Schiaffino»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  43. «Carlo Galli»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  44. «Giovanni Trapattoni»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  45. «Mario Trebbi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  46. «José Altafini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  47. «Giorgio Ghezzi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  48. «Ambrogio Pelagalli»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  49. «Mario David»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  50. «Gianni Rivera»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  51. «Giovanni Lodetti»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  52. «Bruno Mora»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  53. «Dario Barluzzi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  54. «Giuliano Fortunato»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  55. «Amarildo»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  56. «Nello Santin»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  57. «Karl-Heinz Schnellinger»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  58. «Angelo Sormani»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  59. «Roberto Rosato»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  60. «Pierino Prati»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  61. «Angelo Anquilletti»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  62. «Fabio Cudicini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  63. «Romeo Benetti»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  64. «Giorgio Biasiolo»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  65. «Giulio Zignoli»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  66. «Albertino Bigon»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  67. «Giuseppe Sabadini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  68. «Aldo Maldera»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  69. «Luciano Chiarugi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  70. «Maurizio Turone»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  71. «Walter De Vecchi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  72. «Enrico Albertosi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  73. «Aldo Bet»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  74. «Egidio Calloni»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  75. «Fulvio Collovati»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  76. «Giorgio Morini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  77. «Ruben Buriani»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  78. «Roberto Antonelli»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  79. «Franco Baresi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  80. «Walter Novellino»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  81. «Francesco Romano»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  82. «Sergio Battistini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  83. «Ottorino Piotti»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  84. «Mauro Tassotti»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  85. «Andrea Icardi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  86. «Alberigo Evani»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  87. «Vinicio Verza»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  88. «Filippo Galli»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  89. «Agostino Di Bartolomei»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  90. «Pietro Paolo Virdis»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  91. «Ray Wilkins»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  92. «Paolo Maldini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  93. «Alessandro Costacurta»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  94. «Roberto Donadoni»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  95. «Giovanni Galli»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  96. «Daniele Massaro»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  97. «Carlo Ancelotti»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  98. «Angelo Colombo»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  99. «Ruud Gullit»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  100. «Marco van Basten»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  101. «Frank Rijkaard»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  102. «Demetrio Albertini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  103. «Marco Simone»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  104. «Sebastiano Rossi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  105. «Stefano Eranio»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  106. «Dejan Savićević»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  107. «Zvonimir Boban»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  108. «Christian Panucci»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  109. «Marcel Desailly»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  110. «George Weah»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  111. «Massimo Ambrosini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  112. «Leonardo»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  113. «Oliver Bierhoff»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  114. «Thomas Helveg»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  115. «Christian Abbiati»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  116. «Andriy Shevchenko»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  117. «Serginho»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  118. «Gennaro Gattuso»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  119. «Dida»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  120. «Kakha Kaladze»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  121. «Cristian Brocchi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  122. «Filippo Inzaghi»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  123. «Rui Costa»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  124. «Andrea Pirlo»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  125. «Dario Šimić»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  126. «Jon Dahl Tomasson»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  127. «Alessandro Nesta»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  128. «Clarence Seedorf»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  129. «Cafu»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  130. «Kaká»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  131. «Ignazio Abate»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  132. «Alberto Gilardino»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  133. «Marek Jankulovski»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  134. «Daniele Bonera»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  135. «Alexandre Pato»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  136. «Mathieu Flamini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  137. «Gianluca Zambrotta»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  138. «Luca Antonini»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  139. «Thiago Silva»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  140. «Kevin-Prince Boateng»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  141. «Robinho»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 
  142. «Urby Emanuelson»։ magliarossonera.it (Italian)։ արտագրուած է՝ 2014 թուականին ապրիլ 16 

Կաղապար:Միլանի կազմը